T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARSİN - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BEN HERYERDE VARIM PROJESİ

Ahilik anlayışını temel kabul eden toplumsal değerlerle bütünleşmiş, meslekî ve teknik becerileri yüksek ve aynı zamanda etik perspektife sahip toplum fertleri meslekî eğitim yoluyla yetişmektedir.

Bu bağlamda toplumun her alanında Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretim gören  öğrencilerimizin varlığının daha çok hissedilmesi, sektör ile işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin herkes tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerin süreçte daha aktif rol almaları amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ''Ben Her Yerde Varım" Projesi okulumuzda uygulamaya konulmuştur.

29-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 08:53 - Görüntülenme: 64