T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARSİN - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz öğretmenlerinden Meryem Kaldırım Selçuk, Pelin Mumcu ve Aysel Kara tarafından yürütülen I'M HAPPY WITH MY FAMILY (AİLEMLE MUTLUYUM) Etwining Projesinin anneler günü etkinliği tamamlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Meryem Kaldırım Selçuk Pelin Mumcu ve Aysel Kara tarafından yürütülen Ailemle Mutluyum (I Happy With My Family) Etwinning projesi panosu oluşturuldu. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi Ögretmeni Fatma Alkan her yıl olduğu gibi bu yıl da kendi yazıp yönettiği çocuk oyununu ogrencilerle buluşturdu. Büyük beğeni alan "İki Süper Palyaço" isimli oyunumuz Arsin ve Trabzon'da gösterilerine devam ediyor. Turnesine Ankara ve Manisa ile devam edecek grubumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz  Çocuk Gelisimi ve Eğitimi bölümü  miniklere  23 Nisan  etkinliği düzenledi.

Etkinliği Ç.G.E öğretmenlerimiz Meryem KALDIRIM SELÇUK ve Aysel KARA organize etmistir.

Etkinlikte;

️ 12/A ve 12/B sınıfları masallar ve kahramanlarını olusturdular, masal çadırında etkilesimli masal anlattılar

️11/A sınıfı müzikli rontlari yaptirdilar

️10/ A sınıfı ise süsleme, sosis balon hediyesi ve yüz boyama etkinligini yaptılar.

Etkinliğimize katılan başta sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ'a, değerli misafirlerimize, öğretmenlerimize , sevgili çocuklara ve etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Meryem Kaldırım Selçuk ve Proje ekibi tarafından Proverbs and Their History (Atasözleri ve Tarihçesi) e twinning proje panosu oluşturuldu.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Meryem KALDIRIM SELÇUK, Aysel KARA ve Pelin MUMCU tarafından hazırlanan I’m Happy With My Family (ailemle mutluyum) isimli e twinning projemizin tanıdım videosu yayınlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tanıtım videosu aşağıda verilmişitr.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Pelin MUMCU, Aysel KARA ve Meryem KALDIRIM SELÇUK Öğrencilerimizin aileleriyle iletişimini kuvvetlendirmek amacıyla “I'm Happy With My Family (Ailemle Mutluyum) isimli bir e-Twinning projesine dahil olmuştur. İspanya, Trabzon, İstanbul gibi farklı ülke ve şehirlerden öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yürütülecek proje sürecimize başlamıştır.

Öğretmen tanışma toplantısı düzenleyerek proje ortaklarımızla süreç planlanmıştır.

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi Öğretmeni Meryem KALDIRIM SELÇUK tarafından hazırlanan Büyük Kaçış adlı oyunumuz Arsin Yeşilyalı İbni Sina İlkokulu ve Arsin Yeşilyalı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine sergilenmiştir. Emeği geçen 10-A  sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi Öğretmeni Meryem KALDIRIM SELÇUK tarafından Suya Yazanlar Projesi Kapsamında Yaratıcı Yazarlık Atölyesi planlanmıştır. Yazar. Gökhan AYAZ ‘ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize bütün çocuk gelişimi öğrencileri katılım sağlamıştır.

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi Eğitimi Öğretmeni Meryem KALDIRIM SELÇUK ve Matematik Öğretmeni Zeynep ÖZTÜRK tarafından 10A ve 11A sınıfları ile Trabzon gezisi düzenlenmiştir. Gezi kapsamında Atatürk Köşkü, Ayasofya Camii, Akvaryum, Kuş Parkı ve Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi Ziyaret edilmiştir.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmeni Fatma Alkan ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmeni Tuğba Demir'in düzenlediği Ramazan etkinliği Arsin Merkez Anaokulunda gerçekleştirildi. Karagöz ve Hacivat gösterisi minik izleyicilerle buluştu ve büyük beğeni topladı.

Nis

Hastanede yatan çocuklara umut aşılamak, öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz ÇGE Öğretmeni Aysel KARA tarafından başlatılan "BİR ZİYARET BİN UMUT" projesi kapsamında KTÜ Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi çocuk servisine ziyaret düzenlendi. Ziyaret esnasında ogrencilerin yapmış olduğu hediyelikler hediye edildi, çocuklarla sohbet edildi, şekilli sosis balon verildi ve umut kuşları serumluklara asıldı. Ziyarete 12/B Çocuk Gelişimi ve Eğitimi sınıfı  ögrencilerimiz  katılmış,ÇGE öğretmenleri Aysel KARA ve Meryem KALDIRIM SELÇUK eşlik etmiştir.

Etkinlik sonunda hem kendi öğrencilerimizin hem de ziyaret edilen çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Projede emegi geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. ( Not: Etik değerler açısından hastanede yatan çocuklarin fotoğrafları paylaşılmamıştır)

Nis

BEN HERYERDE VARI PROJESİ KAPSAMINDA SOSYAL YARIMLAŞMA KLÜBÜ ÖĞRETMENİ  AYKUT ÖZDEMİR VE KLÜP  ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYINDA İHİTİYACI SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA GIDA DESTEK KAMPANYAIS HAZIRLAMIŞTIR.HAZIRLANAN YARDIMLAR YERLERİNE ULAŞMIŞTIR.ÖĞRETMENLERİMİZE ,VELİLERİMİZE,ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Ahilik anlayışını temel kabul eden toplumsal değerlerle bütünleşmiş, meslekî ve teknik becerileri yüksek ve aynı zamanda etik perspektife sahip toplum fertleri meslekî eğitim yoluyla yetişmektedir.

Bu bağlamda toplumun her alanında Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretim gören  öğrencilerimizin varlığının daha çok hissedilmesi, sektör ile işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin herkes tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerin süreçte daha aktif rol almaları amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ''Ben Her Yerde Varım" Projesi okulumuzda uygulamaya konulmuştur.

Mrt

OKULUMUZDA  HER YIL OLARAK DÜZENLENEN RAMAZAN PROGRAMIMIZ  BU YILDA İLAHİLER,KURANİ KERİM TİLAVETİ ,ŞİİR, SKEÇ,KAHOOT YARIŞMASININ  YER ALDIĞI GÜZEL BİR PROGRAM HAZIRLADIK.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ TUBA DEMİR ,FATMA ALKAN VE MUSTAFA DURNAYA  TELŞEKKÜR EDERİZ