T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARSİN - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig eserinden  ve güncel kelimelerle "Kelime Türetme" etkinliği  tüm sınıflarımızda farklı  şekillerde  yapıldı.

VİDEO:12/D OTOMASYON OYUN /meb_iys_dosyalar/61/04/971693/dosyalar/2024_03/21150538_whatsappvideo20240321at3.04.09pm.mp4

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Program kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferinin süreciyle ilgili Bilgiler verildi,Şiirler okundu,Tiyatro sergilendi,Orotoryo ,Çanakkale türküleri seslendirildi.Emeği geçen öğrt. teşekkür ederiz.

Mrt

24 Şubat-10 Mart 2024 tarihleri arasında İspanya'nın Kordoba şehrinde 14 gün boyunca SIMCOR ve CORTEC adlı kurumlarda staj faaliyetlerini gerçekleştiren okulumuz öğrencileri yurda dönüş yapmışlardır. Makine Teknolojileri ve Tasarım alanında staj yapan öğrencilerimiz bulundukları ülkede kendi alanları ile ilgili yöntem ve teknikleri gözleme ve uygulama fırsatı buldular. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Mesleki Eğitim Erasmus programına okulumuz Arsin Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini seçip ilgilerini eksik etmeyen değerli çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHTİLERİ ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN  LİSELER ARASI YARIŞMADA 10/A ÇOCUK GELİŞİMİ  ÖĞRENCİMİZ MELEK KUL  BİRİNCİ OLMUŞTUR.BUGÜN YAPILAN TÖREN DE KAYMAKAMIMIZ ÖMER SİRKECİ ÖDÜLÜNÜ  VERMİŞTİR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Erasmus kapsamında  Makine  Öğretmenimiz Oğuzhan Çakmaoğlu ve Makine  Bölümü öğrencilerimiz mesleki deneyim kazanmak ve  staj yapmak için İspanyanın - Cordoba şehrine gitmişlerdir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Meryem Kaldırım Selçuk, Aysel Kara ve Pelin Mumcu yeni bir etwinning projesine katılmışlardır. Proje konusu I am Happy With My Family ( Ailemle Mutluyum ). Proje ortaklarımız İstanbul Trabzon ve İspanya’dan katılım gösteren öğretmenlerimiz.

Mrt

Yaşayan Türküler adlı eTwinning proje ekibimiz Yaşlılar Haftası kapsamında Köşk Huzurevinde konser vermiştir. Projemize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin MOLLAOĞLU ve Arsin  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz ÜSTÜNDAĞ da katılım göstermişlerdir. Bizleri ağırlayan Köşk Huzur evi yönetimine ve  Projede görevli olan Biyoloji Öğretmeni Pelin MUMCU ve Çocuk Gelişimi Eğitimi Öğretmeni Meryem KALDIRIM SELÇUK ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendik. Fuarda 15 adet çalışma sergilendi öğrencilerimize öğretmenlerimize ve okulumuz idarecilerine teşekkür ediyoruz. Programımıza katılarak bütün proje çalışmaları ile tek tek ilgilenip çocuklarımızın heyecanlarına ortak olan Kaymakamımız Sayın Ömer Sirkeci ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz Üstündağ,Kurum Amirleri ve Misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

Ülkemizin bilgi üretme yarışında dünya ülkeleri ile olan yarışına inşallah katkı sağlayacak bilim insanları yetişiyor…

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARİH ÖĞRETMENİMİZ MURAT GENÇCELEP'İN ÖNDERLİĞİNDE TÜRK TARİHİNE IŞIK TUTACAK BİR ÇALIŞMA  HAZIRLADILAR. DÖRT YIL BOYUNCA PARÇA PARÇA GÖRDÜKLERİ TÜRK TARİHİNE AİT ÖNEMLİ GELİŞMELERİ  KRONOLOJIK OLARAK  SIRALAYARAK BİR ARAYA TOPLADILAR VE TÜRK  TARİH TAKVİMİNİ OLUŞTURDULAR. TAKVİM AŞAĞÜRK TARİH TAKVİMİIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.

Şbt

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK PROJESİ BAĞIMLILIK KONULU OKUL GENELİ RESİM YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ  ŞİİR,KOMPOZİSYPON ,RESİM,AFİŞ VE KARIKATÜR  ÇALIŞMaLARIYLA YARIŞMAYA KATILMIŞTIR.BİRİNCİ SEÇİLEN ESERLERİMİZ YARIŞMAYA GÖNDERİLMİŞTİR.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ''ATASÖZÜ VE DEYIM RESİMLEME'' ÇALIŞMALARI  GÖRSEL SANATLAR ÖĞRT. ÖZLEM İSHAK  TARAFINDAN YÜRÜTÜLMÜŞ VE EN BEĞENİLEN ÇALIŞMALAR OKUL SERGİMİZDE SERGİLENMİŞTİR.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma Alkan ve Tuba Demir'in yürütmüş olduğu"Her Aya Bir Sanat " projemiz mükemmel etkinlikleriyle devam ediyor. Yomra Gençlik Merkezi işbirligi ile devam eden projemizde bu ay öğrencilerimize "Hat" sanatı tanıtıldı. Ardından ahşap üzerine yakma tekniği ile hat sanatı çalışmaları yapmaları sağlandı.Projemize destek veren Yomra Gençlik Merkezi öğretmenlerimize teşekkür eder,öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Pelin Mumcu ve Meryem Kaldırım Selçuk yeni bir eTwinning projesine katılmıştır. Proje kapsamında unutulmaya yüz tutmuş türkülerimiz söylenecek ve hikayeleri web2 araçlarıyla paylaşılacaktır.

Şbt

Atasözleri ve Tarihçesi eTwinning proje ekibi oluşturuldu. Veli izin belgeleri alındı.